Nutradrinks botiga Online

Canvia el teu estil de vida 

Més info

Begudes saludables elaborades amb aigua mineral

nutrients tècnics en funció del teu perfil (Bellessa, Salut, Benestar i Esport).

Més info

Productes funcionals de base natural

fabricat a Reus

Més info

Begudes Nutracéutiques amb propietats fisiològiques

BEGUDES AMB CODI NACIONAL FARMACÈUTIC

Més info

Productes Destacats

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

  • Productes

Nutradrinks extraCARNITINA® caja 12 botellas de 250ml

La pràctica d'exercici físic acompanyat d'una alimentació variada i equilibra és fonamental per a gaudir d'una bona salut.

extraCARNITINA® és una beguda a base d'aigua mineral natural enriquida amb vitamines i L-carnitina L-tartrat.

La L-carnitina és un nutrient que se sintetitza en el fetge, ronyons i cervell a partir de dos aminoàcids essencials: la lisina i la metionina.

Nutradrinks extraVIT® Orange caja 12 botellas de 250mll

La vitamina C contribueix al funcionament normal del sistema immunitari i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. Aquesta vitamina està implicada en la formació de col·lagen per al funcionament normal de vasos sanguinis, ossos, cartílags, genives, pell, dents… ajuda el funcionament del sistema nerviós, millora l'absorció del ferro i funciona com a antioxidant protegint a les cèl·lules del mal oxidatiu produït pels radicals lliures que acceleren l'envelliment. A més, la vitamina C ajuda a regenerar la forma reduïda de la vitamina E.

extraLIFE®

Les vitamines C i E funcionen com a antioxidants protegint al nostre organisme del mal oxidatiu. A més la vitamina C està implicada en la formació de col·lagen per al funcionament normal de vasos sanguinis, ossos, cartílags… Contribueix al funcionament normal del sistema immunitari i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. Ajuda al funcionament normal del sistema nerviós i millora l'absorció del ferro.

Les vitamines del grup B són vitamines hidrosolubles a les quals se'ls atribueixen diferents propietats saludables per al nostre organisme. Participen en el funcionament normal del nostre cor, el nostre sistema immune i el nostre sistema nerviós. Protegeixen les nostres cèl·lules del mal oxidatiu. Redueixen el cansament i la fatiga.

Nutradrinks ExtraMEMORY® Caja 12 Botellas De 250ml

Pròximament extraMEMORY® sortirà al mercat, la beguda que ajudarà el funcionament i mentenimiento normal del teu cervell. Amb nutrients tècnics com a omega 3, tritófano, ginko biloba, fosfatidilserina de soia que incrementaran la teva qualitat de vida i la dels teus.

Nutradrinks extraSPORT® Full Power 6/0 caja 12 botellas de 250ml

extraSPORT®és una beguda isotònica que reposa d'una forma ràpida i còmoda líquids, sals i nutrients que els esportistes perden després de la realització d'una activitat física intensa, aquesta beguda funcional, amb un deliciós sabor a pinya, és una font de sucres, minerals i vitamines que contribueixen a la recuperació del nostre organisme.

extraCARNITINA®
febrero25

extraCARNITINA®

Si el teu objectiu es reduir lípids (grasses) i també incrementar el teu rendiment en la teva activitat esportiva, extraCARNITINA® pot ser la teva ...

extraLIFE®
febrero25

extraLIFE®

extraLIFE® Les vitamines C i E funcionen com a antioxidants protegint al nostre organisme del mal oxidatiu. A més la vitamina C està implicada en ...